Hårvård och Pingel-middag

Igår var jag hos frissan o inte vilken frisör som helst utan en ekologisk sådan.  Jag brukar gå till henne o klippa mig. Då får jag också en oljeinpackning i hela håret och massage av hårbotten, nacke och axlar i ca 30-45 min. Huur skönt som helst. Sen tvättar hon ur oljan med ett ekologiskt schampo och klipper det.
Hon klippte bara 3 cm för jag försöker spara ut håret. Det var jätteskönt och jag är jättenöjd.
Innan besöket var jag dels orolig för om hon skulle reagera på mitt hårs nya struktur sen jag slutat med schampo men mest orolig för hur håret skulle bli av schampot. Men hon märkte inget särskilt med mitt hår. Dock blev både hår och hårbotten lite"nytvättat-torrt" av schampot men superlent och jätteglansigt av oljeinpackningen. Så när jag kom hem masserade jag in lite kokosolja i botten och topparna.
Så nu är ordningen återställd!

Som om inte det var nog så gick jag på Pingel-middag eftrråt. Vi är ett gäng tjejer som träffats hemma hos varandra en gång i månaden i ca 14 år. Det var en underbar kväll med god mat och många skratt.
Idag är jag ledig o ska greja i trädgården och tappa upp honung på burkar och ikväll  ska jag gå/jogga Blodomloppet med mina arbetskamrater.

Ha en bra dag.
Kram Anna

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur man får längre hår

3 goda gurkor

Recept på kådsalva